Astel påbegynner produksjonen av et av Finlands største modulbaserte boligkompleksprosjekter

Astel påbegynner produksjonen av et av Finlands største modulbaserte boligkompleksprosjekter

Astel påbegynner produksjonen av et av Finlands største modulbaserte boligkompleksprosjekter


Astel Grupp starter produksjonen av et nytt boligprosjekt i Riihimäki i Finland. Det modulbaserte boligkompleksprosjektet omfatter totalt 9 hus og 300 leiligheter. Prosjektets totalomfang er 12 030 m2, som gjør det til et av Finlands største byggeprosjekter for moduler med trekonstruksjon. Alle husene har 4 etasjer, og prosjektets totalkostnad er 24 200 000 euro, som også omfatter arkitektprosjektering, grunnarbeid, fundamenter og utbygging av tekniske nett, veibygging osv.

Daglig leder i Astel-gruppen Raul Kinks sa følgende om prosjektet: «Det er en svært god mulighet til å demonstrere dagens kvalitetsstandarder og effektivitet i modulbygging, men også nytten for eiendomsutviklere. Som en av de største produsentene av trehus og modulhus i Baltikum har tiden kommet for oss til å prøve oss som hovedentreprenør for et stort prosjekt. Vi er glade for å kunne påbegynne arbeidene med det som vil ha en framtredene plass blant våre utførte prosjekter. Vi er også glade for å kunne begynne å samarbeide med eiendomsfondet ICON som er byggherre og utvikler for hele prosjektet.»

Astel er prosjektets hovedentreprenør, og byggingen starter i 2019. Prosjektet bør være ferdigstilt i 2020. Dette er første gang en modulhusfabrikk i Baltikum er hovedentreprenør for et så stort prosjekt i Finland.

Hvorfor Astel?

Vårt mål har alltid vært å bygge store modulprosjekter for bedriftskunder – eiendomsutviklere, innkvarteringskjeder, kommuner osv. Vi har optimert våre produksjonsenheter for effektiv produksjon: planer bestående av store modulbygg av like ferdigmoduler gjør produksjonsprosessen raskere, men muliggjør også bestilling av store mengder råmaterialer. Raske materialleveranser fra sikre samarbeidspartnere gjør i sin tur produksjonsprosessen enda raskere. Etter å ha bygd mange leilighetskomplekser i Skandinavia har tiden kommet for å sette seg på prøve og lede et av Finlands største modulhusprosjekter.

Vi søker alltid bærekraftige, langsiktige samarbeidsforhold for å holde kundene fornøyde og gjøre arbeidet effektivt. Vi mottar med glede alltid kundens spesialister på inspeksjon og tilsyn så de kan kontrollere vårt utførte arbeid og gjennomføre sine tester som sikrer den høye kvaliteten på det vi har produsert. Storartede resultater skjer gjennom samarbeid.

Erfaring. Kvalitet. Leverer i tide: Astel

Astel Modular prosjekterer, produserer og monterer modulhus. Vi eksporterer vår produksjon til Norden, våre viktigste markeder er Finland og Sverige. Våre fabrikker produserer ca. 35 000 m2 modulhus i året – som betyr at vi greier å gjennomføre store modulprosjekter på relativt kort tid.

Astel- gruppen har en lang historie med bygging av trebygg: en del av gruppens bedrifter startet opp med produksjon av trehus alt for 70 år siden. Vi sysselsetter mer enn 200 personer og vår omsetning i 2018 var 27,5 millioner euro.

Vi har ISO 9001- og ISO 14001-sertifikater for prosjektering, salg og produksjon av modulhus – som innebærer at våre produksjonsprosesser og fabrikkens inneklima er strengt standardisert. Vi tester regelmessig kvaliteten på våre husmoduler og avslutter prosjektene i riktig tid. Ettersom vi er i stand til å produsere nøkkelferdige modulhus er nesten 95% av alt byggearbeid utført når modulene sendes ut fra fabrikken.

Vi er mer enn glade for å sette i gang byggingen av prosjektet, for vi har de nødvendige kunnskapene, erfaringene og mer enn tilstrekkelig produksjonskapasitet for å kunne gjennomføre prosjektet.

Når planlegger dere utbyggingen av deres eiendomsprosjekt? Kontakt oss, så drøfter vi hvordan modulhus kan hjelpe deg nå dine forretningsmål.

Privacy Policy