Barnehager

Modulære førskoler. Barnehagebygg


Undervisningslokaler

Vi bygger åpne og inspirerende barnehager som utfordrer barna til å utforske og oppdage. Vi bygger påbygg til undervisningsbygg, nye barnehagerom og tilbygg. Den støy- og støvfrie monteringsprosessen for modulene gjør det mulig å bygge og montere de nødvendige undervisningsbyggene også under det aktive skoleåret.

Ønsker du mer informasjon om våre modulhus?

  Lignende prosjekter


  Samfunnshus

  Kommunale boliger

  Vi bygger bekvemme og koselige bosteder for ulike antall personer. Våre modulbygninger er en effektiv og lønnsom måte å tilby ekstra overnatting for kortere eller lengre perioder.

  Omsorgsboliger

  Sosialboliger

  Astel Modular produserer modulhus som er godt egnet for pleiehjem, omsorgsboliger, aktivitetssentre og feriehjem. Modulteknologi gjør det mulig å redusere produksjonskostnader, samt raskere oppføring av bygningen. Vår strategi for bygging av eldreboliger med moduler, er å lage praktiske løsninger som inneholder åpne arealer med god innredning.

  Utleieboliger

  Modulhus

  Astel Modular modulløsninger minsker byggekostnader, produserer mindre avfall og gjør det mulig å bygge utleieleiligheter raskere enn konkurrenter som bygger alt på byggeplassen.

  Tomannsboliger og rekkehus

  Tomannsboliger og rekkehus

  Tomannsbolig eller rekkehus er en passende løsning for kunder som ønsker en privat og rolig atmosfære kombinert med bekvemmelighetene man har i leilighetshus. Vi tilbyr fabrikkproduserte tomannsboliger og rekkehus til eiendomsutviklere og byggentreprenører. Ferdige moduler bilr transportert til byggeplassen der de monteres hurtig, enkelt og med mindre avfall enn en vanlig byggeprosess.
  Privacy Policy