Hoteller

Bygging av modulhoteller. Prefabrikkerte hoteller


Hoteller

Det å bygge i moduler er en ideell løsning for hotellprosjekter. En slik løsning er blitt populær blant ledende hotellentreprenører, bl.a. Marriot International, som satser mye på denne byggemåten for rask vekst og utvikling.

Hoteller kan bygges ferdig på et annet sted enn hvor selve beliggenheten er, da rom og planløsning ofte er identiske. For hoteller lønner det seg å tenke på en slik modulløsning, da dette medfører en betydelig kortere byggeprosess, som igjen gir mulighet til å komme raskere i gang med virksomheten. Dette er en veldig bra løsning i Europa grunnet store arbeidskostnader.

Uansett type hotell dere ønsker, vil vi prosjektere, bygge og montere dette. Vi tar også asnvar for prosjektledelsen. Siden moduler bygges i et kontrollert inneklima og av professionelle fagfolk, kan vi garantere bedre kvalitet og kundetilfredshet enn ved hoteller bygget direkte på tomten.

Alle prosjekter kan tilpasses deres behov – vi kan for eksempel endre både husets planløsning og antall rom. Dere kan selv velge mellom ulike innvendige- og utvendige utførelser.

Ønsker du mer informasjon om våre modulhus?

  Lignende prosjekter


  Samfunnshus

  Kommunale boliger

  Vi bygger bekvemme og koselige bosteder for ulike antall personer. Våre modulbygninger er en effektiv og lønnsom måte å tilby ekstra overnatting for kortere eller lengre perioder.

  Omsorgsboliger

  Sosialboliger

  Astel Modular produserer modulhus som er godt egnet for pleiehjem, omsorgsboliger, aktivitetssentre og feriehjem. Modulteknologi gjør det mulig å redusere produksjonskostnader, samt raskere oppføring av bygningen. Vår strategi for bygging av eldreboliger med moduler, er å lage praktiske løsninger som inneholder åpne arealer med god innredning.

  Utleieboliger

  Modulhus

  Astel Modular modulløsninger minsker byggekostnader, produserer mindre avfall og gjør det mulig å bygge utleieleiligheter raskere enn konkurrenter som bygger alt på byggeplassen.

  Tomannsboliger og rekkehus

  Tomannsboliger og rekkehus

  Tomannsbolig eller rekkehus er en passende løsning for kunder som ønsker en privat og rolig atmosfære kombinert med bekvemmelighetene man har i leilighetshus. Vi tilbyr fabrikkproduserte tomannsboliger og rekkehus til eiendomsutviklere og byggentreprenører. Ferdige moduler bilr transportert til byggeplassen der de monteres hurtig, enkelt og med mindre avfall enn en vanlig byggeprosess.
  Privacy Policy