Hybler

Prefabrikkerte kommunale boliger og hybler


Hybler

Vi prosjekterer sosialboliger og hybler med hensyn til kundens behov, og ønsker angående antall etasjer og rom. Designelementer blir utvalgt i samarbeid med kunden ut fra hvilket formål huset skal ha. Vi følger krav og regler fra lokale myndigheter når vi prosjekterer og bygger. Sosialboliger og hybler er klar for bruk kort tid etter overtakelsen av bygget.

Bestiller dere hybelhus fra Astel Modular, kan dere være sikre på at vi leverer et godt resultat med god kvalitet uansett budsjett.
Vi har streng overvåking over prosessene våre, slik at budsjettet ikke blir brutt og at arbeidet blir gjennomført innen fastsatt frist. På den måten holder vi kontroll på arbeidskostnadene, og gjør det mulig for beboerne å flytte raskere inn.

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert for salg, design og produksjon av modulhus – vi kan dermed garantere høy kvalitet på våre hus.

Vi leverer husmoduler til tomten ferdig montert med varmekabler i gulv. Fundamentet inngår ikke i prisen, da dette avhenger av tomten.

Alle prosjekter kan tilpasses deres behov – vi kan for eksempel endre både husets planløsning og antall rom. Dere kan selv velge mellom ulike innvendige- og utvendige utførelser.

Ønsker du mer informasjon om våre modulhus?

  Lignende prosjekter


  Omsorgsboliger

  Sosialboliger

  Astel Modular produserer modulhus som er godt egnet for pleiehjem, omsorgsboliger, aktivitetssentre og feriehjem. Modulteknologi gjør det mulig å redusere produksjonskostnader, samt raskere oppføring av bygningen. Vår strategi for bygging av eldreboliger med moduler, er å lage praktiske løsninger som inneholder åpne arealer med god innredning.

  Utleieboliger

  Modulhus

  Astel Modular modulløsninger minsker byggekostnader, produserer mindre avfall og gjør det mulig å bygge utleieleiligheter raskere enn konkurrenter som bygger alt på byggeplassen.

  Samfunnshus

  Kommunale boliger

  Vi bygger bekvemme og koselige bosteder for ulike antall personer. Våre modulbygninger er en effektiv og lønnsom måte å tilby ekstra overnatting for kortere eller lengre perioder.

  Moteller

  Hoteller og moteller

  For motelleiere betyr bygninger inntekter. Astel Modular produserer moteller bestående av moduler. Dette medfører at byggeprosessen er kortere, som betyr at rommene kan leies ut raskere og profitten dermed kan tjenes tidligere enn ved vanlige byggearbeid.
  Privacy Policy