Referanser

Icon Kristalli Ilves

Astel påbegynte i 2019 arbeidet for å bygge ut et av Finlands største boligutviklingsprosjekter for ferdigmoduler med trekonstruksjon. Det er første gang en baltisk modulhusprodusent er hovedentreprenør for et prosjekt av en slik størrelsesorden i Finland.
Prosjektet har totalt 300 leiligheter i ni leilighetsbygg, hvorav hvert har fire etasjer. Prosjektets totale omfang er 12 030m2 og det bygges ut i perioden 2019-2020. Prosjektet skaper et moderne livsmiljø med vakker arkitektur for svært mange familier.

Platinan, Stockholm

I 2018 produserte Astel et nytt leilighetsbygg og monterte det i Vällingby-området i Stockholm. Huset ble bestilt av kommunen som et steg i å oppnå kommunens mål for å kunne tilby kortsiktige innkvarteringsmuligheter – og det ble derfor investert mye for at prosjektet kunne bli ferdig innen fristen.
Leilighetsbygget i Platinan-prosjektet har 3 etasjer og et totalareal på 3600 m2. Huset har 41 to- og treroms leiligheter, men modulhuset har også integrert heis og kontor- og konferanselokaler. Astel skapte prosjektet som en nøkkelferdig løsning, som innebærer at huset etter avslutning av monteringsarbeidet for modulene var klart for innflytning.

Bony Kästa

2019 ferdigstilles det i Huddinge kommun, Stockholms län et prosjekt som består av 3 leilighetsbygg. Husets totalareal er 2285 m2 og fordelt på tre hus bygges det 59 utleieleiligheter.
Avslutningen av monteringsarbeidene er planlagt til slutten av dette året.

Norelia, Norge

Astel entrer i 2019 det norske modulhusmarkedet med tre nye prosjekter. Det første av dem er et leilighetsbygg med 52 leiligheter der målet er å skape et behagelig bomiljø for ansatte ved et skisted.
I tillegg til leilighetene har huset mange fellesrom – kjøkken, vaskerom, sportssal o.a. Astel bygger ut prosjektet som en nøkkelferdig løsning.

Nye leilighetsbygg av moduler i Södermalm-området, Stockholm

Stockholm by bestilte nye boliger for å kunne innkvartere og integrere nyankomne innbyggere i området. Huset som består av 22 leiligheter ble bygd ut som en nøkkelferdig løsning. Astel Modular bygde også husets fundament.
Leilighetene av ferdigmoduler er bygd for å oppfylle selv de strengeste krav til brannsikkerhet, og også en heissjakt av betong ble integrert i bygget av moduler med trekonstruksjon.

Svedjaren, Stockholm
Prosjektet er fortsatt under arbeid og etter planen fullført første halvdel av 2019. Boligkvartalet består av fire modulhus. To av dem har 2 etasjer og to 4 etasjer.
Prosjektets totalomfang er 3250 m2 og innebærer bygging av 50 to- eller treroms leiligheter. Husene har også kontor- og møterom. For hver etasje er det planlagt et vaskerom for felles bruk.
Fasadene er dekt med Cembrit-plater i ulike fargetoner. Husene danner et stille indre kvartal, med mye grønt og sammenbundet av gangstier med fast dekke mellom husene.

Konstruksjon av et bygningskompleks i Frankrike

Vår kunde fra Frankrike bestilte to hybelhus med 48 rom i hver. Vi prosjekterte, produserte og innredet 96 enkle hybelrom i vår fabrikk.

Bygging av rekkehus bestående av 8 enheter i Tuusula, Finland
En finsk kunde bestilte et sommerhus av oss. Vi bygget huselementene i vår fabrikk i Viljandi og monterte deretter huset på tomten. Vi produserte veggelementer, leverte og monterte huset, samt gjennomførte en del byggearbeid.

Bygging av private modulboliger i Tyskland
Produksjon, transport og montering av et 2-etasjers hus for en privatkunde i Frankfurt, Tyskland. Huset ble montert på en dag. Arbeidet startet på morgenen, og allerede samme kveld var alle de 6 modulene ferdigmontert.

SOS Barneby i Norge
SOS Barneby i Norge ble prosjektert med hensyn til barnas behov. Vi designet et koselig og trygt miljø for barna slik at de kunne føle seg som hjemme.

Restaurant i Vaasa, Finland
Kunden bestilte veggelementer og takstoler med montering.

Leilighetsbygg for midlertidig overnatting
Vi utarbeider byggeprosjekter for barnehager, sosialboliger, pleiehjem og universitetsområder. Alle prosjekter utarbeides i samsvar med kundens behov.
Vi tilbyr ulike romtyper, for eksempel enerom, familierom og rom for funksjonshemmede.

Enebolig i Paide, Estland. Estisk-sveitsisk fellesprosjekt.
Sosialdepartementet bestilte en enebolig i Paide. Denne ble bygget innenfor rammeverket av et samarbeidsprosjekt mellom Estland og Sveits. Det har en smart romløsning som gir huset et særpreg – 132m² nettoareal med plass til 5 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, og diverse andre rom. Opp til 10 personer kan bo i huset. Grundig gjennomtenkte tekniske løsninger holder bokostnadene lave. Modulene ble montert på et ferdig fundament i løpet av en dag.

Romslige sosialboliger med tomannsleiligheter
Bekvemme sosialboliger med toromsleiligheter. Funksjonell planløsning rommer både åpen stue- og kjøkkenløsning, samt et separat soverom på et ganske begrenset areal. Alle prosjekter kan tilpasses ut fra hvilket formål huset skal ha. Designelementer blir utvalgt i samarbeid med kunden med tanke på kundens behov. Vi tilbyr ulike innvendige- og utvendige utførelser.
Privacy Policy