Referanser

Konstruksjon av et bygningskompleks i Frankrike

Vår kunde fra Frankrike bestilte to hybelhus med 48 rom i hver. Vi prosjekterte, produserte og innredet 96 enkle hybelrom i vår fabrikk.

Bygging av rekkehus bestående av 8 enheter i Tuusula, Finland
En finsk kunde bestilte et sommerhus av oss. Vi bygget huselementene i vår fabrikk i Viljandi og monterte deretter huset på tomten. Vi produserte veggelementer, leverte og monterte huset, samt gjennomførte en del byggearbeid.

Bygging av private modulboliger i Tyskland
Produksjon, transport og montering av et 2-etasjers hus for en privatkunde i Frankfurt, Tyskland. Huset ble montert på en dag. Arbeidet startet på morgenen, og allerede samme kveld var alle de 6 modulene ferdigmontert.

SOS Barneby i Norge
SOS Barneby i Norge ble prosjektert med hensyn til barnas behov. Vi designet et koselig og trygt miljø for barna slik at de kunne føle seg som hjemme.

Restaurant i Vaasa, Finland
Kunden bestilte veggelementer og takstoler med montering.

Leilighetsbygg for midlertidig overnatting
Vi utarbeider byggeprosjekter for barnehager, sosialboliger, pleiehjem og universitetsområder. Alle prosjekter utarbeides i samsvar med kundens behov.
Vi tilbyr ulike romtyper, for eksempel enerom, familierom og rom for funksjonshemmede.

Enebolig i Paide, Estland. Estisk-sveitsisk fellesprosjekt.
Sosialdepartementet bestilte en enebolig i Paide. Denne ble bygget innenfor rammeverket av et samarbeidsprosjekt mellom Estland og Sveits. Det har en smart romløsning som gir huset et særpreg – 132m² nettoareal med plass til 5 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, og diverse andre rom. Opp til 10 personer kan bo i huset. Grundig gjennomtenkte tekniske løsninger holder bokostnadene lave. Modulene ble montert på et ferdig fundament i løpet av en dag.

Romslige sosialboliger med tomannsleiligheter
Bekvemme sosialboliger med toromsleiligheter. Funksjonell planløsning rommer både åpen stue- og kjøkkenløsning, samt et separat soverom på et ganske begrenset areal. Alle prosjekter kan tilpasses ut fra hvilket formål huset skal ha. Designelementer blir utvalgt i samarbeid med kunden med tanke på kundens behov. Vi tilbyr ulike innvendige- og utvendige utførelser.
Privacy Policy