Universitetsområder

Modulære studenthjem. Bygging av prefabrikerte studenthybler


Universitetsområder

Dette hybelhuset består av 2 ulike bygninger som består av totalt 96 fabrikkbyggete eneromsmoduler. Bygningen på bildene ble transportert til Frankrike for montering.

Modulløsninger har vært brukt i hotellbransjen og for studentboliger i mange år. Vi prosjekterer og bygger hybelhus med tanke på kundens ønsker for romløsninger og andre viktige detaljer. Designelementer blir utvalgt i samarbeid med kunden ut fra hvilket formål huset skal ha.

Vi leverer husmoduler til tomten ferdig montert med varmekabler i gulv. Fundamentet inngår ikke i prisen, da dette avhenger av tomten.

Alle prosjekter kan tilpasses deres behov – vi kan for eksempel endre både husets planløsning og antall rom. Dere kan selv velge mellom ulike innvendige- og utvendige utførelser.

Ønsker du mer informasjon om våre modulhus?

  Lignende prosjekter


  Omsorgsboliger

  Sosialboliger

  Astel Modular produserer modulhus som er godt egnet for pleiehjem, omsorgsboliger, aktivitetssentre og feriehjem. Modulteknologi gjør det mulig å redusere produksjonskostnader, samt raskere oppføring av bygningen. Vår strategi for bygging av eldreboliger med moduler, er å lage praktiske løsninger som inneholder åpne arealer med god innredning.

  Utleieboliger

  Modulhus

  Astel Modular modulløsninger minsker byggekostnader, produserer mindre avfall og gjør det mulig å bygge utleieleiligheter raskere enn konkurrenter som bygger alt på byggeplassen.

  Moteller

  Hoteller og moteller

  For motelleiere betyr bygninger inntekter. Astel Modular produserer moteller bestående av moduler. Dette medfører at byggeprosessen er kortere, som betyr at rommene kan leies ut raskere og profitten dermed kan tjenes tidligere enn ved vanlige byggearbeid.

  Tomannsboliger og rekkehus

  Tomannsboliger og rekkehus

  Tomannsbolig eller rekkehus er en passende løsning for kunder som ønsker en privat og rolig atmosfære kombinert med bekvemmelighetene man har i leilighetshus. Vi tilbyr fabrikkproduserte tomannsboliger og rekkehus til eiendomsutviklere og byggentreprenører. Ferdige moduler bilr transportert til byggeplassen der de monteres hurtig, enkelt og med mindre avfall enn en vanlig byggeprosess.
  Privacy Policy