Utleieboliger

Utleieboliger. Modulær bygging


Utleieboliger

Flere og flere ønsker å leie et bosted fremfor å eie. Siden eiendomsmarkedet har vokst mye i løpet av siste årene, er utvikling av leiligheter for utleieformål fortsatt dominerende på markedet. Om man ønsker å bygge utleieboliger, lønner det seg å vurdere modulbyggløsninger. Dette fordi byggeprosessen er raskere, men kvaliteten er like god som ved vanlig byggeprosess. Modulløsningen gjør det mulig å bygge mer for samme pris, og da byggetiden er kortere er det mulig å leie ut eiendommene raskere, og komme fortere i gang med virksomheten.

Modulløsninger har vært brukt i hotellbransjen og for studentboliger i mange år. Dermed er utleiemarkedet et logisk steg videre, da denne løsningen minsker byggekostnader, produserer mindre avfall og gjør det mulig å bygge utleieboliger raskere.

Ønsker du mer informasjon om våre modulhus?

  Lignende prosjekter


  Skoler

  Undervisningsrom

  Undervisningsmiljøet bør være åpent, moderne, og inspirerende. Siden undervisning krever stillhet og ro, tilbyr vi en ferdig løsning for konstruksjon av skolebygg og undervisningsrom. Vi produserer modulene i fabrikken og monterer på fundamentet fort, og med lite støy og støv.

  Moteller

  Hoteller og moteller

  For motelleiere betyr bygninger inntekter. Astel Modular produserer moteller bestående av moduler. Dette medfører at byggeprosessen er kortere, som betyr at rommene kan leies ut raskere og profitten dermed kan tjenes tidligere enn ved vanlige byggearbeid.

  Universitetsområdet på bildet består av to bygninger. Hver bygning er konstruert av 48 romelementer som er produsert og møblert i fabrikken i Estland. Ferdigbyggete moduler ble transportert til Frankrike, der de ble montert. Vi tilpasser hyblenes romløsninger etter kundens ønske og behov.

  Hybler

  Hybler

  Vi bygger barnehager, sosialboliger, pleiehjem og universitetsområder, etc. Alle prosjekter tilpasses til kundens behov. Vi tilbyr ulike romtyper, for eksempel enerom, familierom og rom for funksjonshemmede.

  Privacy Policy